Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

Start Playing

A Végzetúr online fantasy játék Neked készült!

Ez a fantasy világban játszódó online szerepjáték böngészőből, ingyen, letöltés nélkül játszható.

A regisztrációhoz nem kell más adatot megadni, csak az e-mail címedet, és már részt is vehetsz az online játékban.
  • A Végzetúr online fantasy játék Ghalla fantasy világában játszódik, ahol egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük.
  • Az online szerepjáték során az IQ-dat is próbára tesszük kvíz kérdések segítségével, sőt, te is tehetsz fel kérdést másoknak!
  • Ebből a játékból nem lehet kiesni, ellentétben oly sok más szerepjáték világgal, a többi játékos nem tud elpusztítani vagy lehetetlenné tenni a játékodat.
  • Ez a nyitott végű online szerepjáték folyamatos újdonságokkal, rengeteg kihívással, kalanddal kecsegtet a fejlesztéseknek köszönhetően.
  • A játék nem igényel sok időt, és ha 1-2 napig nem tudsz részt venni a játékban, a lemaradást behozhatod.


A Végzetúr online szerepjátékban az 1. világ 2008.09.22-én, a 2. világ 2008.11.06-án, a 3. békés világ 2009.01.29-én, az 5. világ 2010.05.19.-én indult el.

További segítség és információ: info{kukk}vegzetur{ponty}hu, vagy látogasd meg fórumunkat!

VÉGZETÚR - Az internetes fantasy szerepjátékok új generációja

25 éves a Beholder! (2017-03-21)

Március 20-án ünnepli 25. születésnapját a Beholder! Mától 1 héten keresztül minden Végzetúr és Végzetúrnő naponta egy tortát és 1 sorsjegyet kap. Jó Játékot! A Végzetúr csapata

Kufárok csatája nevezés (2017-03-20)

Végzetúr kufárok csatájaA mai naptól lehet nevezni a Végzetúr online rpg játék nagyszabású eseményére, a Kufárok csatájára. Az eseményben min. 3. szinttől lehet részt venni. Maga az esemény csütörtökön indul, a nevezés pedig 1 héttel később, jövő csütörtökön 10 órakor véglegesen lezárul, az azt követő 2 hétben már csak az vehet részt benne, aki korábban benevezett.
További részletek a fórumon:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,878.0
Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

Kufárok csatája (2017-03-16)

Kedves Játékosok! A Kufárok csatája esemény nevezési fázisa a tervezettől eltérően március 20.-án, hétfőn fog elindulni (a késedelem oka, hogy néhány világon még nem győzték le a xenó királynőket). A harci fázis indulását ez nem befolyásolja, az továbbra is jövőhét csütörtökön, március 23.-án indul. Megértéseteket köszönjük!

Csatlós bajnokság (2017-02-23)

Végzetúr Csatlós bajnokság Kedves Játékosok,
Kedves Játékosk, Lezajlott a Végzetúr fantasy játék első csatlós bajnoksága! Óriási érdeklődés mellett, több mint 600 nevezővel. Az egyes világok bajnokai a következők voltak:
V1: Lanmaffia
V2: Drizztian
V3: IV_Ulrich
V5: Aelius Triccianus
V6: Midgard
Gratulálunk a győzteseknek, és mindenkinek, aki medált érő helyezésen végzett. Ne feledjétek, ha elég 3 medálos lesz, akkor ők már külön kategóriában fognak versenyezni. A továbbiakban arra számíthattok, hogy minden hónap 9-én és 23-án lesz csatlós bajnokság.
Ha esetleg lemaradtál erről a bajnokságról, a részvételhez 1 harcolni tudó csatlós szükséges (barna mytkokronittal megszerezhető, harc képességgel). A bajnokságra faló pirosbetűs felhívás előző napon mindig megjelenik a karakterprofil alatt.

Végzetúr xenó invázió (2017-02-20)

Xenó háborúElindult a Végzetúr online rpg játék nagyszabású eseménye, a Xenó invázió!

Fél évente xenók sokasága özönli el a Felszínt, gigantikus xenó királynők vezetésével. Az elmúlt években a végzeturaknak öldöklő küzdelemben mindig sikerült a lényeket visszaszorítani - de tökéletesen sosem pusztították el őket. A megmaradt xenók a mélyben tenyésznek, és amikor elegen vannak, ismét támadást indítanak.
Most újra eljött az idő! Szállj szembe a xenó királynőkkel, legyen tiéd a dicsőség! Az eseményben a minimum 3. szintű karakterek vehetnek részt, az Egyéb menüpontra kattintva.
Jó játékot kívánunk!

Csatlós viadal teszt (2017-02-08)

Végzetúr Farsang Kedves Játékosok,
Szeretnénk futtatni egy tesztet a hamarosan bekerülő csatlós bajnoksághoz. A tesztben akkor tudsz részt venni, ha van V1-es karaktered, aki rendelkezik harcolni tudó csatlóssal. A nevezéshez lépj be a
http://teszt1.vegzetur.hu
teszt oldalon. Az Egyéb menüpontban, a Csatlós bajnokság oldalon tudsz nevezni. A tesztet várhatóan holnap, 11 órakor futtatjuk. Várjuk a visszajelzéseket, és köszönjük a segítséget!

Végzetúr Farsang (2017-02-01)

Végzetúr Farsang Ma, szerdán, 10 órakor indul a Végzetúr játék Farsang mini-esemény sorozata, számos feladattal és jutalommal!
A nappali vadászatok a hideg acélé és az izzó mágiáé. De éjszaka, a soha el nem fáradó Végzeturak hordatársaikkal együtt lazítanak. Ijesztő, mókás, vagy megdöbbentő jelmezeket, álarcokat öltenek, hogy köszöntsék az új évet, az esélyt a túlélésre, és várják az istenek visszatérését... Kellemes Farsangi Ünnepeket kívánunk!
Az eseményben való részvételhez egyszerűen csak kattints a maszk ikonra a karaktered képe mellett. A feadatok nem változnak, viszont a jutalmak sora bővül: a legkitartóbbak idén megszerezhetik a farsangi fétist!
További információk a fórumon.

Bolygó Ura eredményhirdetés (2017-01-25)

A Bolygó Ura eredményhirdetés Véget ért a Végzetúr online játék egyik legnagyobb féléves versenye, a Bolygó Ura. A különböző világok piramisainak csúcsát a következők foglalták el:

Univerzum / Bolygó ura:
V1: LanMaffia
V2: Drizztian
V3: Artemis / Félix
V5: Unr34l
V6: Midgard / xeno

Gratulálunk nekik, és mindenkinek, aki sikeresen vett részt az eseményben!
A Piramis egy hétig még elérhető, aki esetleg a jutalmat nem vette át, átveheti, de az 1 hét elteltével ez a lehetőség megszűnik!
A következő esemény a Farsani mini-eseménysorozat, ami jövő szerdán indul. Új jutalomként megszerezheted a farsangi fétist!


[Tovább a Beholder Kft oldalára]