Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

Start Playing

A Végzetúr online fantasy játék Neked készült!

Ez a fantasy világban játszódó online szerepjáték böngészőből, ingyen, letöltés nélkül játszható.

A regisztrációhoz nem kell más adatot megadni, csak az e-mail címedet, és már részt is vehetsz az online játékban.
  • A Végzetúr online fantasy játék Ghalla fantasy világában játszódik, ahol egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük.
  • Az online szerepjáték során az IQ-dat is próbára tesszük kvíz kérdések segítségével, sőt, te is tehetsz fel kérdést másoknak!
  • Ebből a játékból nem lehet kiesni, ellentétben oly sok más szerepjáték világgal, a többi játékos nem tud elpusztítani vagy lehetetlenné tenni a játékodat.
  • Ez a nyitott végű online szerepjáték folyamatos újdonságokkal, rengeteg kihívással, kalanddal kecsegtet a fejlesztéseknek köszönhetően.
  • A játék nem igényel sok időt, és ha 1-2 napig nem tudsz részt venni a játékban, a lemaradást behozhatod.


A Végzetúr online szerepjátékban az 1. világ 2008.09.22-én, a 2. világ 2008.11.06-án, a 3. békés világ 2009.01.29-én, az 5. világ 2010.05.19.-én indult el.

További segítség és információ: info{kukk}vegzetur{ponty}hu, vagy látogasd meg fórumunkat!

VÉGZETÚR - Az internetes fantasy szerepjátékok új generációja

A Végzet Verme (2017-05-10)

A Végzet VermeMa, 10 órakor indult a Végzetúr fantasy játék eseménye, a Végzet Verme, a Kárhozat Vermének félévenkénti versenyváltozata. A Kárhozat Verméhez hasonlóan szörnyekkel, végzeturakkal és démonokkal kell csatáznod, hogy megszerezhesd kincseiket, és eljuthass a legutolsó szintre, ahol a verem fétise vár rád. Az esemény 3 hétig tart, a legjobbak extra jutalmakban is részesülnek. Az eseményben a karakterkép jobb felső sarka melletti ikonra kattintva vehetsz részt.
További részletek a fórumon:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,969.0

Tavaszi Fesztivál (2017-04-26)

Végzetúr Tavaszi fesztivál Évek teltek el az Ellenség elűzése óta. A bolygó felszínét egyre terjedő növénytakaró borítja, és üdvözli az évszakok váltakozásának visszatértét: a tavasz érkeztével mindent virágok borítanak. Ezt az eseményt, az Élet visszatértét a Bolygóra ünneplik a Tavaszi Fesztivállal a végzeturak.
Ápr. 26. és máj. 11. között zajlik a Végzetúr online rpg játék új mini-eseménye, a Tavaszi Fesztivál, számos feladattal és jutalommal. A részvételhez egyszerűen csak kattints a csokor ikonra a karaktered képe mellett!
További információk a fórumon.

Húsvéti ajándékok átvétele (2017-04-25)

Végzetúr Húsvét vége Kedves Játékosok! Ma van az utolsó nap, amikor a húsvéti esemény jutalmait át tudjátok venni, mert holnap már kezdődik a Tavaszi Fesztivál. Ne feletkezzetek el tehát a jutalmakról, mert holnap már nem lesz rá lehetőség!

Húsvéti vásár (2017-04-10)

Végzetúr húsvéti vásárKedves Játékosok!
Lepjétek meg egy barátotokat vagy saját magatokat egy húsvéti ajándékcsomaggal! Vásárolj őskövet ápr. 10. és 18. között, és az alábbi csomagok egyikét kapja egy általad választott karakter! (Egy karakter csak 1 csomagot kaphat)

20 Őskő: 520 Ft vagy 30 őskő SMS-el:
1 hímes tojás, 1 sorsjegy, 1 húsvéti tojás, 1 húsvéti ládikó
100 Őskő: 2080 Ft
1 császári pecsét, 2 hímes tojás, 1000 kheszon törmelék, 3 sorsjegy, 2 húsvéti tojás, 2 húsvéti ládikó, 40 sárga mytokronit
350 Őskő: 5200 Ft
2 császári pecsét, 5 hímes tojás, 2 aranyszelence, 3000 kheszon törmelék, 10 sorsjegy, 3 húsvéti tojás, 5 húsvéti ládikó, 120 sárga mytokronit
750 Őskő: 10500 Ft
5 császári pecsét, 10 hímes tojás, 5 aranyszelence, 7000 kheszon törmelék, 20 sorsjegy, 7 húsvéti tojás, 10 húsvéti ládikó, 250 sárga mytokronit
1600 Őskő: 21000 Ft
10 császári pecsét, 25 hímes tojás, 10 aranyszelence, 15000 kheszon törmelék, 40 sorsjegy, 15 húsvéti tojás, 20 húsvéti ládikó, 600 sárga mytokronit

Ugyanekkor kezdődik a Húsvéti vásár, 20% kedvezménnyel az őskő árakból, csökkentett aukciós időtartammal, egyedi napi ajánlatokkal, Beholder szeme szerencsekerékkel, speciális kufár tárgyakkal, and masszív ajándékcsomagokkal költött őskő arányában, egészen ápr. 17-ig. További részletek itt, a fórumon!
Kellemes Húsvéti ünnnepeket kíván a Végzetúr csapata!

Végzetúr Húsvét (2017-04-04)

Végzetúr Húsvét A Felszín visszahódítása óta lassan újra termékennyé válik a világ, és a végzeturak próbálnak emlékezni, hogyan is éltek őseik a száműzetés előtt. A mindennapos brutális harc monotonitását a régi ünnepek felidézése tudja megtörni. Lady Alvariel különleges relikviákat ajánl azoknak, akik összegyűjtik a színesre festett xenomorf tojásokat, és segítenek felidézni a régi ünnepek egyikét, a Húsvétot.
Ápr. 4. és Ápr. 21. között zajlik a Végzetúr online rpg játék új mini-eseménye, a Húsvét, számos feladattal és jutalommal. Az eseményben való részvételhez egyszerűen csak kattints a húsvéti tojás ikonra a karaktered képe mellett! A megszerezhető jutalmak között közkívánságra most a khezson törmelék is szerepel.
További információk a fórumon.

Végzetúr 300. szint (2017-04-01)

Kedves Játékosok! Sikerült véglegesítenünk azt, hogy a Végzetúr 300. szintjének elérésekor milyen új „világ” nyílik meg a játékosok számára. A tervek szerint a végzeturak ezen a ponton letelepedhetnek, saját városokat építhetnek. Mindenkinek saját birtoka és növénykertje lesz, amit kedve szerint fejleszthet. Bekövetkezik a technológiai forradalom, saját céget, bányát alapíthatsz, modern autókat, sőt harci robotokat is építhetsz. Az állataid tetszőlegesen konfigurálható aranyos kis házikedvencekké válnak, akikkel időnként játszanod kell különböző minijátékokat, és benevezheted őket a kedvenc szépségversenyre is. Parancsaidat zsoldosok serege várja, akiket küldetésekre vihetsz a korábbi kalandok grafikus változtataiban. Az Ellenség elűzésével sem fog teljes béke honolni Ghallán, bűnbandák, elszabadult laboratóriumi kísérletek és az űrből érkező idegenek is fenyegetik a törékeny békét. A fejlesztésnek már nekiláttunk, de azért szükség lesz hozzá némi időre, addig is, itt van néhány screenshot!
Végzetúr 300. szint

Support szerver karbantartás (2017-03-27)

Kedves Játékosok,
Holnap, kedden este 10 órától várhatóan hajnali 2-ig a support szerverünk karbantartás miatt nem lesz elérhető, tehát nem fogsz tudni az ügyfélszolgálatnak írni. A játék működése zavartan lesz. Megértéseteket köszönjük!


[Tovább a Beholder Kft oldalára]